RETOURNEREN

Retourneren

Retourbeleid voor Kaarsen

Bij Chennies Candles streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren en willen we dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u echter niet helemaal tevreden bent met uw kaarsen of als er tijdens het verzendproces schade is opgetreden, helpen we u graag bij het retourneren van uw producten.

Retourneren van niet-tevreden klanten:

Als u niet tevreden bent met uw kaarsen en deze wilt retourneren, zijn hier de stappen die u moet volgen:

  1. Neem contact met ons op via info@chennies-candles.com om ons op de hoogte te stellen van uw retourverzoek. Vermeld uw bestelnummer en de reden voor de retourzending.
  2. Zorg ervoor dat de kaarsen in dezelfde staat verkeren als toen ze werden ontvangen. Ze moeten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zijn.
  3. De verzendkosten voor het retourneren van de kaarsen zijn voor uw rekening. We raden aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken om ervoor te zorgen dat de kaarsen veilig bij ons aankomen.
  4. Zodra we de geretourneerde kaarsen hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we overgaan tot de verwerking van uw retourzending. Als alles in orde is, zullen we het aankoopbedrag terugbetalen via de oorspronkelijke betaalmethode, exclusief de verzendkosten.

Retourneren van beschadigde kaarsen:

Als uw kaarsen beschadigd zijn aangekomen, volg dan deze stappen:

  1. Neem onmiddellijk contact met ons op via info@chennies-candles.com en voorzie ons van duidelijke foto’s van de beschadigde kaarsen en de verpakking. Dit is essentieel om een claim in te dienen bij de vervoerder.
  2. Wij zullen de schade beoordelen en indien nodig een claim indienen bij de vervoerder. We vragen u om de beschadigde kaarsen en verpakking te bewaren totdat de claim is afgehandeld.
  3. Zodra de claim is goedgekeurd, zullen we een vervangend product naar u verzenden of u ontvangt een terugbetaling, afhankelijk van uw voorkeur.

We doen ons best om uw retourzending zo snel en efficiënt mogelijk af te handelen. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het retourproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we staan altijd klaar om u te assisteren.

Dank u voor uw vertrouwen in Chennies Candles, en we hopen dat u zult genieten van uw kaarsen.

Winkelwagen