LEVERTIJD

Nederland: Niet iedereen houd ervan! 1-3 werkdagen levertijd, dit doen wij met de reden omdat wij de kaarsjes handgemaakt maken, pas nadat de bestelling is gedaan. Om de klant zo het “vers gemaakte uit de oven” effect te geven.

UPDATE: Door de drukte streven wij ervan alles binnen 3 dagen te leveren. Dit kan echter dus ook 5 werkdagen worden. Wij zullen natuurlijk een leuke GIFJE erbij stoppen voor de iets langere wachttijd en dit op tijd updaten naar de klant toe!

België: 7 tot 12 werkdagen levertijd

De kaarsjes zullen wij verzenden met PostNL of DHL voor Nederland & België. Alle bestellingen worden verzonden vanuit onze eigen magazijn, oftewel huis. 

NOTE: belangrijk om te weten dat bij pre-sales de levertijd kan variëren. De exacte levertijd voor pre-sales wordt altijd duidelijk gecommuniceerd in de e-mail die specifiek voor die pre-sale is verzonden. We begrijpen dat dit voor sommige klanten een nieuwe ervaring kan zijn, dus we willen benadrukken dat we ons inzetten om pre-sale bestellingen binnen een periode van ongeveer +/- 2 weken te leveren. Dit geeft ons de flexibiliteit om ervoor te zorgen dat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen en voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Winkelwagen