LEVERTIJD

Nederland: Niet iedereen houd ervan! 3-5 werkdagen levertijd, dit doen wij met de reden omdat wij de kaarsjes handgemaakt maken. Als we echter in staat zijn om je bestelling eerder te verzenden, zul je een e-mail met je track & trace ontvangen.

UPDATE: Door de drukte streven wij ervan alles binnen 3-5 dagen te leveren. Mocht dit langer duren zullen wij dit direct via de mail door communiceren!

België: 5 tot 12 werkdagen levertijd

Duitsland: 5 tot 12 werkdagen levertijd

De kaarsjes zullen wij verzenden met PostNL voor Nederland, Duitsland & België. Alle bestellingen worden verzonden vanuit onze eigen magazijn, oftewel huis. 

NOTE: belangrijk om te weten dat bij pre-sales de levertijd kan variëren. De exacte levertijd voor pre-sales wordt altijd duidelijk gecommuniceerd in de e-mail die specifiek voor die pre-sale is verzonden. We begrijpen dat dit voor sommige klanten een nieuwe ervaring kan zijn, dus we willen benadrukken dat we ons inzetten om pre-sale bestellingen binnen een periode van ongeveer +/- 2 weken te leveren. Dit geeft ons de flexibiliteit om ervoor te zorgen dat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen en voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.Winkelwagen