FAQ

Worden de kaarsen echt handgemaakt?

Jazeker! Al onze kaarsjes worden handgemaakt op de dag van de bestelling zelf.

Gebruiken jullie 100% sojawas?

Jazeker! We gebruiken 100% sojawas uit Noord-Amerika. Het is een grote zoektocht naar een mooie en zo duurzaam mogelijke was. We hebben gekeken naar een was die deels verwerkt wordt in Europa, maar daar weten we de oorsprong van de bonen niet van. Dat durven we niet aan dus blijven we tot die tijd bij de Noord-Amerikaanse variant.

Daarnaast gebruiken we ook 100% koolzaadwas! Dit is een Europees basis ingrediënt en ook helemaal vegan.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Na het afrekenen ontvang je een mail met daarin een bevestiging van je bestelling. Heb je ‘m niet ontvangen en zit is ‘ie ook niet in de spam beland? Mail ons dan even op info@manager

Wat zijn de verzendkosten?

Je betaalt bij ons €4,95. TENZEI je besluit een bestelling te doen boven de €30,00. Dan nemen wij de verzendkosten op ons!

Kan ik mijn bestelling naar iemand anders laten versturen?

Dat kan! Bij het afrekenen kun je de optie kiezen om de bestelling naar een ander adres te versturen. En geen zorgen, we sturen geen factuur mee. Deze krijg jij digitaal toegestuurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet dan kun je ‘m binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Neem daarvoor z.s.m. contact op met ons en laat ons ook graag weten waarom de kaars niet bevalt of wat er mis mee is! De verzendkosten en retourkosten zijn voor de klant. Mocht de geur toch niet zijn wat je had verwacht, dan kun je misschien iemand anders blij maken met de kaars?!

Mijn kaars is kapot gegaan tijdens de tocht, wat nu?

Ah wat vervelend! Soms heeft het pakketje een zware reis naar jouw voordeur gehad. Bewaar graag de doos, verpakking én kapotte kaars en mail ons z.s.m., dan lossen we het op. Het kan zijn dat er foto’s nodig zijn om voor PostNL. Vandaar dat je alles het beste nog even kunt bewaren.

Winkelwagen