VERHUUR & STYLING VAN SFEERVOLLE KAARSVERLICHTING

Gevestigd in Nederland Chennies Candles Perfect Wedding, herdefinieert onze exclusieve kaarslichtervaring wat het is om een kaarslichtervaring te hebben, die een luxueus gevoel geeft aan elke omgeving.

Als luxemerk zijn we er trots op dat we normen hanteren die aandacht voor detail weerspiegelen in elke geleverde service.

Chennies Candles Zorgt voor prachtig kaarslicht zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoe je dat gaat doen. Voor bruiloften, privé-evenementen, bedrijfspakketten en nog veel meer: onze diensten omvatten de verhuur van luxe, duurzame kaarsen, ontwerp en opstelling, installatie met witte handschoen, personeel op locatie en bezorging en afhaling.

We hebben tafel- en vloerkaarsen in verschillende maten van 4 tot 50cm  hoog om onbeperkte ontwerpmogelijkheden te bieden en je visie tot leven te laten komen.

Vorige slide
Volgende slide

WAAROM CHENNIES CANDLES VOOR UW GELEGENHEID?

ZELF DOVENDE KAARSEN
Onze luxueuze kaarsen zijn anders dan alle andere die je ooit hebt gezien! Onze kaarsen branden meer dan 14 uur en zijn niet giftig, milieuvriendelijk en veilig omdat ze zichzelf doven als ze omvallen.

PERFECTIE TOT DE KLEINSTE DETAILS
Onze witte-handschoenenservice omvat een team dat zich uitsluitend bezighoudt met het samenstellen en ensceneren van kaarslicht voor je evenement, het ter plekke oppoetsen van de kaarsen, het aansteken van de kaarsen en het ter plekke aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat elke kaars de hele avond perfect brandt.

UNIEKE MAATWERKOPLOSSINGEN
We begrijpen dat elk evenement uniek is en een persoonlijke benadering vereist. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en thema. Of je nu kiest voor een elegante klassieke stijl, een moderne minimalistische uitstraling of een extravagante enscenering, ons team staat klaar om je visie tot leven te brengen en een onvergetelijke indruk achter te laten op jou en je gasten.

RESERVEER ONS VOOR UW SPECIALE EVENEMENT

Zie hieronder onze prijslijst, dit zijn geen vaste prijzen maar indicatie kosten. Alle kosten zijn exclusief BTW & Service kosten.

BRONZE

Geschikt voor kleinere zalen & huwelijksaanzoeken
750 Exclusief BTW & Verzendkosten
 • 50 ETHERNAL FLAMES (klein/middel/groot)
 • Bezorgen en ophalen
 • Vullen en ontsteken van de kaarsen

SILVER

Geschikt voor grotere zalen & evenementen
1950 Exclusief BTW & Verzendkosten
 • 150 ETHERNAL FLAMES (klein/middel/groot)
 • Bezorgen en ophalen
 • Vullen en ontsteken van de kaarsen
 • Volledige zorgeloze service de gehele dag
POPULAIR

GOLD

De ultieme ervaring
3500 Exclusief BTW & Verzendkosten
 • 350 ETHERNAL FLAMES (klein/middel/groot)
 • Bezorgen en ophalen
 • Vullen en ontsteken van de kaarsen
 • Volledige zorgeloze service de gehele dag
We willen u er graag aan herinneren dat het indienen van het formulier niets definitief maakt. Het dient enkel als een eerste stap om uw voorkeuren te begrijpen, zodat we een gepersonaliseerd aanbod kunnen creëren dat perfect aansluit op uw behoeften.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Naar welk pakket gaat uw keuze uit?
Winkelwagen