Get In Touch

+31 6 117 40 725

Info@chennies-candles.com

Weissebruchstraat 64, Roosendaal , The Netherlands

KVK: 77677382
BTW Nummer: NL003222889B79

FAQ

Jazeker! Al onze kaarsjes worden handgemaakt op de dag van de bestelling zelf.

 

Jazeker! We gebruiken 100% sojawas uit Noord-Amerika. Het is een grote zoektocht naar een mooie en zo duurzaam mogelijke was. We hebben gekeken naar een was die deels verwerkt wordt in Europa, maar daar weten we de oorsprong van de bonen niet van. Dat durven we niet aan dus blijven we tot die tijd bij de Noord-Amerikaanse variant.

Daarnaast gebruiken we ook 100% koolzaadwas! Dit is een Europees basis ingrediënt en ook helemaal vegan.

Na het afrekenen ontvang je een mail met daarin een bevestiging van je bestelling. Heb je ‘m niet ontvangen en zit is ‘ie ook niet in de spam beland? Mail ons dan even op info@chennies-candles.nl

Je betaalt bij ons €5,95. voor Nederland TENZEI je besluit een bestelling te doen boven de €60,00. Dan nemen wij de verzendkosten op ons!

Dat kan! Bij het afrekenen kun je de optie kiezen om de bestelling naar een ander adres te versturen. En geen zorgen, we sturen geen factuur mee. Deze krijg jij digitaal toegestuurd.

Ah wat vervelend! Soms heeft het pakketje een zware reis naar jouw voordeur gehad. Bewaar graag de doos, verpakking én kapotte kaars en mail ons z.s.m., dan lossen we het op. Het kan zijn dat er foto’s nodig zijn om voor PostNL. Vandaar dat je alles het beste nog even kunt bewaren.

Winkelwagen